Top

Zenobia Hocker Zand

  • Zenobia Hocker Zand
  • Zenobia Hocker Zand
289,95
Product is momenteel niet leverbaar... sorry :(
Voorraad: 0

De serie Relax is anno 2015 ontworpen aan de Utrechtste Lek. Een prachtig kwaliteitsproduct van eigen bodem! Het product is opgebouwd vanuit een gestoomd Beuken framewerk. Deze Europese houtsoort legt een zeer degelijke basis voor dit model. De vering in de romp is van Nosagvering, oftewel zigzagvering. Dit model is gevuld met koudschuim (38M) wat zich kenmerkt door bijzondere veerkrachtigheid met een sterk herstellend vermogen. De rug is bovenop het genoemde koudschuim ook nog eens gevuld met 10 cm soft schuim (21S) voor het optimale zitcomfort.

Als kers op de taart is een bijzonder goede stof gebruikt, namelijk de Hopper. Deze stof is van 100 % Polyester en kenmerkt zich als één van de beste meubelstoffen. Een meubelstof met 50.000 toeren Martindale (slijttest) kent nagenoeg nooit klachten. Onze gebruikte stof scoort maar liefst 100.000 Martindale. Ook op het gebied van pilling (bolletjes op de stof zoals bij een Wollen trui) scoort de Hopper-stof de hoogste score. Deze stof slijt dus nagenoeg niet en blijft altijd mooi! De Relax staat dus garant voor kwaliteit, duurzaamheid en vele jaren genot!

Het model heeft een modern en zeer strak design. Er is gekozen voor dikke naden waardoor het strakke model nog beter wordt geaccentueerd. Het zitkussen bestaat uit één stuk, eveneens om het strakke karakter te waarborgen. De rug loopt schuin naar achteren om een ideale zithouding te garanderen. Het complete product staat op verchroomde poten waardoor de zithoogte van 43 cm perfect is voor de Nederlandse markt.

Hoogte 43 cm
Diepte 90 cm
Breedte 60 cmArtikelnummer: SKU: VD-H05ZA

Reviews (0)
Type de code over
Stuur naar een vriend
@
@
Type de code over