Top

Design stoel Geel (Bento)

  • Design stoel Geel (Bento)
47,95
Product is momenteel niet leverbaar... sorry :(
Voorraad: 0

De Bento stoel kenmerkt zich omdat de stoel uit één stuk is gegoten. Ook ideaal voor buitengebruik. Het model is onverwoestbaar omdat de poten met gas zijn ingespoten waardoor er altijd druk (lees: stevigheid) op de wanden ontstaat. Deze nieuwe Europese techniek zorgt er voor dat kunststof stoelen oersterk en onverwoestbaar worden. De stoel is stapelbaar en daardoor ideaal voor de horeca. Ook dit model is in tien kleuren verkrijgbaar. Het ontwerp wordt in Europa geproduceerd.

De Bento (tuin)stoel is gefabriceerd uit hard kunststof (PP = polypropuleen). Dit model staat werkelijk als een huis, onwrikbaar en paalvast. Omdat de poten zijn ingespoten met gas, ontstaat een druk tegen de wanden van binnenuit waardoor de stoel geen centimeter in beweging komt.

Deze nieuwe Europese techniek zorgt voor oersterke en onverwoestbare terrasstoelen. Dit model kan daarom ook jaren, zo niet tientallen jaren, mee. Ook dit model is in maar liefst tien kleuren leverbaar waardoor u altijd een gepaste kleur vindt. De stoel wordt in West-Europa geproduceerd.De poten van dit model zijn eveneens van PP en zijn uit één stuk verbonden met de zitting. Het model heeft een draagkracht van 150 + kg.

- Hoogte 80 cm
- Breedte 45 cm
- Diepte 53 cm
- Zithoogte 44 cm
- Armhoogte 63 cm
- Poten met gas ingespoten voor garantie stevigheid
- UV maar ook luchtvochtigheidbestendig

Artikelnummer: SKU: VD-DC28GE

Reviews (0)
Type de code over
Stuur naar een vriend
@
@
Type de code over