Top

Bureaustoel Manager Cognac

30% Korting
  • Bureaustoel Manager Cognac
rating 5
(5 / 1 Reviews)
€ 199,00
139,00
Product is momenteel niet leverbaar... sorry :(
Voorraad: 0

Een heerlijke comfortabele stoel! Op de Manager bureaustoel kunt u uren goed zitten. Heerlijk weggezakt met uw arm op de brede armleuningen van de Manager. De Manager is uw ideale manier om voor weinig geld toch als een baas achter de computer te zitten.

De rug van de Manager bestaat uit verschillende vlakken. De losse vlakken op zowel de rug als op de zitting ademen waardoor u na uren zitten toch nog lekker zit. De onderrug is naar voren gevormd waardoor u lumbale ondersteuning hebt (ondersteuning van de onderrug). Dit is nodig om op lange termijn geen rugklachten te krijgen.

Ook de armleuningen zijn met dikke pu kussens belegd om optimaal steun te geven aan uw onderarmen.

De vijfster staat op vijf medium wielen. Deze wielen zijn vrijwel voor iedere gangbare vloer geschikt. De stoel is middels de gasveer in hoogte verstelbaar (43 – 53 cm) en tevens is de stoel 360 graden draaibaar. Middels de grote zwarte knop onder de zitting is de stoel aan te passen aan het gewicht van de gebruiker. Ook heeft de Manager een neigmechaniek waarmee de stoel naar achteren kan hellen.

De stoel is uitermate geschikt voor zwaardere en grotere mensen.

LET OP! Wilt u van dit product meer dan 4 stuks bestellen, neem dan eerst contact met ons op voor een offerte op maat!

 

Artikelnummer: VD-OC12C

Reviews (1)
rating 5 (5 / 1 Reviews)

H. Bergman (06-11-2016) rating 5 Zeer blij met de aanschaf van deze bureaustoel. Het heeft een heerlijke ondersteuning in de rug, en is in hoogte verstelbaar.

Type de code over
Stuur naar een vriend
@
@
Type de code over