Top

VEILIG WINKELEN

Wanneer u een aankoop of bestelling doet via Trendsz.nl bent u te allen tijde beschermd middels een afkoelingsperiode, onderdeel van de wet ‘kopen op afstand’ die u als consument beschermt bij het kopen via internet.

 
Als consument dient u, voordat er een overeenkomst op afstand wordt afgesloten, te beschikken over voldoende, duidelijke en begrijpelijke informatie. Het commerciële oogmerk van de verkoper moet duidelijk naar voren komen.

Er geldt een afkoelingsperiode van 14 werkdagen na aflevering van een product. U als consument mag het product zonder reden binnen deze periode retourneren, hiervoor heeft u na de aanmelding ook 14 dagen de tijd. Alleen de portokosten zijn voor uw rekening. Trendsz.nl mag wel aanvullende voorwaarden verbinden aan het retourneren, zie onze algemene voorwaarden
.
 
Als het product binnen de afkoelingsperiode is teruggestuurd en is ontvangen zonder schade in de volledige verpakking, is Trendsz.nl verplicht het door u betaalde bedrag binnen 10 dagen terug te betalen. Voor een volledig overzicht van de wet ‘kopen op afstand’ bezoekt u de voorlichtingswebsite van de overheid, www.Postbus51.nl 
 
Kortom: niet tevreden? Geld terug!

Bent u niet tevreden over het ontvangen product? Geen probleem. 

U heeft het recht om binnen 14 dagen, zonder opgave van redenen, een artikel retour te sturen (herroepingsrecht). Binnen deze termijn mag u het artikel bekijken, beoordelen zoals u ook in een winkel doet, tenzij anders vermeld.

De herroepingstermijn verstrijkt 14 dagen na de dag:

  • waarop het artikel in je bezit is 
  • bij meerdere artikelen in een bestelling, die afzonderlijk worden geleverd: waarop je het laatste artikel hebt ontvangen
  • bij een artikel dat uit verschillende onderdelen bestaat: waarop je het laatste onderdeel hebt ontvangen.

U maakt gebruik van het herroepingsrecht door: 

  • het geven van een retouropdracht via onze site, of via een van onze medewerkers.
  • het afgeven van de retourartikelen bij een DHL Servicepunt. 
  • Na het aanmelden van je retourzending, heeft u nog 14 dagen gelegenheid om het artikel daadwerkelijk te retourneren

U kunt het artikel alleen terug sturen als:

  • het artikel compleet is
  • in de - voor zover redelijkerwijs mogelijk - originele staat en fabrieksverpakking.
  • Voor de eventuele waardevermindering die ontstaat omdat u het artikel op een op andere wijze heeft gebruikt dan u in een winkel zou doen, mogen wij u aansprakelijk stellen.

U kunt ook door het invullen van het modelformulier (hieronder) aangeven dat u gebruik wilt maken van het herroepingsrecht. U bent echter niet verplicht het modelformulier te gebruiken, ook zonder het formulier geldt het herroepingsrecht. 
 
 
Met het toepassen van het herroepingsrecht vervalt niet uw eventuele betaalverplichting. U zult wel binnen de gestelde termijn moeten betalen. Is door het retour verwerken in onze administratie een tegoed ontstaan en heeft u de bestelling vooraf met iDEAL betaald, dan storten wij dit zo spoedig mogelijk op uw rekening. Dat betekent: binnen 5 dagen na verwerking van het retour en uiterlijk 14 dagen na uw retourmelding. 

Als u nog facturen met een betalingsachterstand open heeft staan, storten wij niet terug. We verrekenen het bedrag dan met dit openstaande saldo. Tegoeden, ontstaan door het verzilveren van een waardebon betalen wij niet uit.

HERROEPINGSFORMULIER

Aan:
Trendsz
Laanstraat 33
3762 KB Soest

info@trendsz.nl
Van:
@
Retouren:
Ik deel hierbij mede dat ik onze overeenkomst herroep betreffende de volgende producten/diensten:
Feedback:
Help onze diensten te verbeteren door een reden te geven, dit is niet verplicht.